welcome

Saturday, June 13, 2009

lirik yang syirik!

Syirik lyrics from black eyed peas.
> > > > > > > > > > > > > >
> > > > > > > > > > > > > > Semua orang mesti tahu lagu "where is the love" nyanyian black eyed peas kan,tau tak dalam senikata dia ada satu rangkap yang bleh membawa korang kepada syirik tanpa korang sedari.... rangkapnya...
> > > > > > > > > > > > > > "father,father,father,help us"
> > > > > > > > > > > > > > "send some guidence from above.. "
> > > > > > > > > > > > > >
> > > > > > > > > > > > > > Astaghfirullahala'zim..ayat ni memohon bantuan daripada bukan Allah...bila kita mintak tolong daripada selain Allah, kita akan dikira sebagai syirik....aku tak nak kawan-kawan seagama aku syirik tanpa disedari. Harap boleh fowardkan pada sahabat2 semuslim yg lain....
> > > > > > > > > > > > > >
> > > > > > > > > > > > > > Asy'hadu Alla illah ha illAllah,wa Asy'hadu anna Muhammad da'ra' Rasullullah

3 comments:

atifgazali@gmail.com said...

itu baru sebuah lagu.
ada byk lagi yg kita tak menyedari kesyirikannya.
Semoga Allah melindungi kita.

Nu'man said...

taktik yahudi makin licik..hati2 kawan2..

Srikandi Umar said...

betul2..moga kita di bawah naungan Allah..